Tips

Vi får många frågor, om allt från hur surdegen man just har köpt ska skötas till hur man bäst förvarar, fryser in och tinar upp våra bröd. Här har vi samlat de vanligaste. Skriv gärna till oss om det är något du saknar här!

Så tar du hand om din surdeg
Hos oss kan du köpa en liten påse rågsurdeg för 10 kronor, och här hittar du instruktioner om hur du kan göra när du kommer hem. Här finns också tips om hur du sköter den bäst för att lyckas med hemmabaket.

Frysa in och tina upp – så blir brödet som nytt igen
Många av våra kunder kommer långväga för att storhandla, och hur gör man då bäst för att få en nybakt smak av Solhaga närhelst man vill? Här är ett inlägg från Saras blogg om hur hon själv brukar göra när bageriet är stängt en längre period.

För fler baktips och recept – besök sarabakar.se
Stort lycka till!

%d bloggare gillar detta: