Sök jobb

Just nu söker vi:

ERFAREN HANTVERKSBAGARE
80 – 100% från maj – tillsvidare, läs mer här.

SÄSONGSBAGARE
100% maj–augusti, läs mer här.

ERFAREN KOCK
100% maj–tillsvidare, läs mer här.

ERFAREN SOMMARSERVITRIS
100% från mitten på juni–mitten på augusti, läs mer här.

SÄSONGSBUTIKSPERSONAL/BARISTA
80 – 100% maj–augusti, läs mer här.

Utöver dessa är vi alltid öppna för att ta emot ansökningar från nya stjärnor till butik, bageri och restaurang, så tveka inte att kontakta oss.

Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

Solhaga som arbetsplats

Solhaga är platsen för dig som vill arbeta i en skapande miljö med varierande arbetsuppgifter där ditt största fokus ligger på att ge våra kunder en minnesvärd upplevelse. Du har ett stort intresse för mat- och dryckeshantverk, tycker om att jobba nära dina kollegor och du är snäll. Bageri och restaurang är tätt sammanlänkade och all personal arbetar gemensamt för vårt gemensamma mål – att varje gäst ska få det lilla extra. Oavsett om du är bagare, kock, servitris eller cafébiträde hjälps vi alltid åt och tar hand om varandra.

Hos oss går det alltid snabbt från idé till handling och vi strävar alltid efter att förfina, variera och förbättra. I bageriet bakar vi surdegsbröd och söta bakverk med mjöl från närliggande kvarnar och i vår nyöppnade restaurang Solhagas kök & Salonger ger vi plats för exklusiva matupplevelser med tillhörande dryckespaket. Med filosofin att ta tillvara på det vi har omkring oss skapar vi menyer, bröd och bakverk som naturen själv har varit med och skrivit.

ERFAREN HANTVERKSBAGARE
TJÄNST: 80 – 100%, FRÅN APRIL – TILLSVIDARE
Vi söker dig som vill arbeta med sura degar såväl som kavlade och vetedegar i ett litet hantverksbageri med råvaror av högsta kvalitet. Du har flera års arbetslivserfarenhet och/eller en Yrgoutbildning inom bageri och konditori. Du känner dig trygg i bagerimiljön, är tekniskt duktig och strukturerad. Alla som arbetar på Solhaga och de flesta som besöker oss har ett stort intresse för mat och bakning. Därmed ser vi gärna att du är kreativ och nytänkande, men framförallt att du kan samarbeta med många olika typer av människor och är generös med dina kunskaper till både kollegor och gäster.

Vi är ett litet bageri som bakar och lagar allt från grunden. Vi är måna om att ta tillvara på det som finns omkring oss och jobbar aktivt för minskat svinn. Under sommaren är produktionen mycket hög och vi ser därmed att du är van vid (och tycker om!) att arbeta rent och i ett högt tempo. Då vi även har en restaurang på plats och arbetar tätt med kockarna ser vi gärna att du har intresse för mat- och dryckeshantverk generellt. I framtiden kommer det eventuellt finnas möjlighet att vara delaktig i utvecklingen av vårt sortiment och att ta en ledande roll i bageriet. Det är därmed meriterande om du har erfarenhet av arbetsledning och planering.

Arbetet gäller både tidig morgon och dag.
Gesäll är meriterande, men inte ett krav.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

SÄSONGSBAGARE
TJÄNST: 100% MAJ – AUGUSTI
Vi söker dig som vill arbeta med sura degar såväl som kavlade och vetedegar i ett litet hantverksbageri med råvaror av högsta kvalitet. Du har arbetslivserfarenhet som bagare och/eller utbildar dig till bagare just nu. Du har ett stort intresse för mat- och bakning, känner dig trygg i bagerimiljön, kan följa rutiner och arbetar metodiskt. På Solhaga hjälps vi åt och ställer upp för varandra. Vi ser därmed att du är villig att rycka in där det behövs och att du kan samarbeta med många olika typer av människor. Vi är ett litet bageri som bakar och lagar allt från grunden. Vi är måna om att ta tillvara på det som finns omkring oss och jobbar aktivt för minskat svinn. Under sommaren är produktionen mycket hög och det är många som besöker oss, därmed är det en stor bonus om är van vid att arbeta i ett högt tempo och trivs med det.

Arbetet gäller både tidig morgon och dag.
Gesäll är meriterande, men inte ett krav.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

ERFAREN KOCK
TJÄNST: 100%, MAJ – TILLSVIDARE
Vi söker dig som vill arbeta i ett levande kök i en liten hemmarestaurang där vi formar exklusiva avsmakningsmenyer och lyxiga frukostmenyer utifrån det som naturen bjuder på just nu. Du har flera års erfarenhet i köket, hög arbetsmoral och en känsla för hantverket. Du tycker om att möta gäster och serverar gärna om det behövs. Alla som arbetar på Solhaga och de som besöker salongerna har ett stort intresse för mat och dryck. Därmed ser vi gärna att du är kreativ och nytänkande, men framförallt att du kan samarbeta med många olika typer av människor och är generös med dina kunskaper till både kollegor och gäster.

Vi är en liten restaurang med höga ambitioner som arbetar småskaligt med det bästa i skördetid. Vi plockar mycket själva och jobbar nära våra lokala producenter och ser därför att du tycker om att laga mat med grönsaker & råvaror av högsta kvalitet. Då Solhaga i grunden är ett litet hantverksbageri och arbetar tätt med bagarna, ser vi gärna att du är nyfiken på att fördjupa dig inom bakning och spannmål. Det kommer eventuellt finnas möjlighet att lära sig att baka och att växla mellan att arbeta som bagare och kock under vinterhalvåret.

Arbetet gäller både dag- och kvällstid. Under sommarsäsong gäller arbetet främst kvällstid.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

ERFAREN SOMMARSERVITRIS
TJÄNST: 100% FRÅN MITTEN PÅ JUNI – MITTEN PÅ AUGUSTI
Vi söker dig som vill arbeta på en liten hemmarestaurang där vi serverar exklusiva avsmakningsmenyer och lyxiga frukostmenyer utifrån det som naturen bjuder på just nu. Du möter gäster med värme och har en förmåga att förmedla vår historia. Du har erfarenhet av att servera och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att prata med nya människor, är mån om dina gäster och arbetar alltid för att de ska få bästa möjliga service. Du kan anpassa dig till en ny situation, är villig att rycka in där det behövs och kan samarbeta med många olika typer av människor.

Vi är en liten restaurang med höga ambitioner som arbetar småskaligt med det bästa i skördetid. Kök och servis jobbar tätt tillsammans för att våra gäster ska må bra, ha kul och få en fin upplevelse hos oss. Till varje meny utformar vi dryckespaket med vin, öl, cider och andra drycker som matchar mat och skörd. Dryckesmenyn varierar över tid och vissa alkoholfria drycker producerar vi själva på plats. Vi ser därmed gärna att du har ett stort intresse för mat och dryck. Det är meriterande om du har goda kunskaper och/eller utbildning inom vin och dryck.

Arbetet gäller främst kvällstid tis-lör, men dagtid kan förekomma.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

SÄSONGSBUTIKSPERSONAL/BARISTA
TJÄNST: 80 – 100% MAJ – AUGUSTI
Vi söker dig som vill arbeta med servering och försäljning på ett litet hantverksbageri som bakar allt från grunden. Du är över 20 år, möter människor med värme och har ett intresse för kaffe, te och mathantverk. Vi ser gärna att du är uppmärksam, tycker om att ta ansvar och är trygg med att arbetsleda. Det är en bonus om du har baristautbildning eller erfarenhet av att arbeta i café och restaurang, men det viktigaste är att du har en känsla för service och bemötande. Vi är övertygade om att allt annat går att lära sig. Däremot är det viktigt att du är van vid att arbeta i ett högt tempo och trivs med det eftersom det är många som besöker oss under sommarmånaderna.

En stor del i arbetet som butikspersonal på Solhaga är att förmedla Solhagas historia till våra gäster. Vi ser därför gärna att du har en förmåga att berätta om det vi gör, hur vi gör det och varför vi gör det. Du tycker om att prata med nya människor och arbetar alltid för att våra gäster ska få bästa möjliga service. Du kan anpassa dig efter en ny situation, är villig att rycka in där det behövs och att du kan samarbeta med många olika typer av människor.

Arbete gäller dagtid.

Låter det intressant? Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

%d bloggare gillar detta: