Sök jobb

Just nu söker vi bagare, servitris och butikspersonal till sommarsäsongen. Läs mer om tjänsterna och Solhaga som arbetsplats nedan. Låter det intressant? Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

Säsongsbagare sökes

TJÄNST: 70-100% MAJ – AUGUSTI

Vi söker dig som vill arbeta med sura degar såväl som kavlade och vetedegar i ett litet hantverksbageri med råvaror av högsta kvalitet. Du har arbetslivserfarenhet som bagare och/eller utbildar dig till bagare just nu. Du har ett stort intresse för mat- och bakning, känner dig trygg i bagerimiljön, kan följa rutiner och arbetar metodiskt. På Solhaga hjälps vi åt och ställer upp för varandra. Vi ser därmed att du är villig att rycka in där det behövs och att du kan samarbeta med många olika typer av människor. Vi är ett litet bageri som bakar och lagar allt från grunden. Vi är måna om att ta tillvara på det som finns omkring oss och jobbar aktivt för minskat svinn. På sommaren är produktionen mycket hög och det är många som besöker oss, därmed är det en stor bonus om är van vid att arbeta i ett högt tempo och trivs med det.

Arbetet gäller både tidig morgon och dag.

Gesäll är meriterande, men inte ett krav.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

Sommarservitris sökes

TJÄNST: 100% JULI – MITTEN PÅ AUGUSTI

Vi söker dig som vill arbeta på en liten hemmarestaurang där vi serverar lunch och middag lagat från grunden, med bröd och spannmål i fokus. Du möter gäster med värme och har en förmåga att förmedla vår historia. Ett intresse för mat, dryck & bakning samt förmåga att berätta om det vi gör, hur vi gör det och varför vi gör det är därmed ett stort plus.

Du har erfarenhet av att servera och trivs med att arbeta i ett högt tempo. Du tycker om att prata med nya människor, är mån om dina gäster och arbetar alltid för att de ska få bästa möjliga service. Du kan anpassa dig till en ny situation, är villig att rycka in där det behövs och kan samarbeta med många olika typer av människor. Du är flexibel och hoppar gärna in och arbetar i bageri & butik vid behov.

Vi har en liten restaurang med höga ambitioner som arbetar småskaligt med det bästa i skördetid. Kök, servis och bageri jobbar tätt tillsammans för att våra gäster ska må bra, ha kul och få en fin upplevelse hos oss. Till rätterna rekommenderas alltid vin, öl, cider och andra drinkar som matchar maten. Dryckesmenyn varierar över tid och vissa alkoholfria drycker producerar vi själva på plats.

Arbetet gäller främst dag- och kvällstid.

Goda kunskaper och/eller utbildning inom vin och dryck är meriterande, men inte ett krav.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

Butikspersonal/barista sökes

TJÄNST: 80 – 100% MAJ – AUGUSTI

Vi söker dig som vill arbeta med servering och försäljning på ett litet hantverksbageri som bakar allt från grunden. Du möter människor med värme och har ett intresse för kaffe, te och mathantverk. Vi ser gärna att du är uppmärksam, tycker om att lära dig nya saker samt har en känsla för service och bemötande. Det är en bonus om du har baristautbildning eller erfarenhet av att arbeta i café och restaurang, men vi är övertygade om att allt går att lära sig. Däremot är det viktigt att du trivs med att arbeta i ett högt tempo eftersom det är många som besöker oss under sommarmånaderna.

En stor del i arbetet som butikspersonal på Solhaga är att förmedla Solhagas historia till våra gäster. Vi ser därför gärna att du har en förmåga att berätta om det vi gör, hur vi gör det och varför vi gör det. Du tycker om att prata med nya människor och arbetar alltid för att våra gäster ska få bästa möjliga service. Du kan anpassa dig efter en ny situation, är villig att rycka in där det behövs och att du kan samarbeta med många olika typer av människor.

Arbete gäller dagtid.

Låter det intressant?

Skicka din ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge. Vi intervjuar och rekryterar löpande.

Solhaga som arbetsplats

Solhaga är platsen för dig som vill arbeta i en skapande miljö med varierande arbetsuppgifter där ditt största fokus ligger på att ge våra kunder en minnesvärd upplevelse. Du har ett stort intresse för mat- och dryckeshantverk, tycker om att jobba tätt med dina kollegor och du är snäll. Bageri och restaurang är tätt sammanlänkade och all personal arbetar gemensamt för vårt gemensamma mål – att varje gäst ska få det lilla extra. Oavsett om du är bagare, kock, servitris eller cafébiträde hjälps vi alltid åt och tar hand om varandra.

Hos oss går det alltid snabbt från idé till handling och vi strävar alltid efter att förfina, variera och förbättra. I bageriet bakar vi surdegsbröd och söta bakverk med mjöl från närliggande kvarnar och i vår restaurang Solhagas kök & Salonger ger vi plats för matupplevelser med bröd och spannmål i fokus. Med filosofin att ta tillvara på det vi har omkring oss skapar vi menyer, bröd och bakverk som naturen själv har varit med och skrivit.

%d bloggare gillar detta: