Sök jobb

Just nu har vi inga lediga tjänster. Dock är vi alltid öppna för att ta emot ansökningar från nya stjärnor till butik, bageri och restaurang, så tveka inte att kontakta oss om du gärna vill jobba här.

Skriv till info@solhagastenugnsbageri.se eller besök oss på Ågatan 2 i Slöinge.

Solhaga som arbetsplats

Solhaga är platsen för dig som vill arbeta i en skapande miljö med varierande arbetsuppgifter där ditt största fokus ligger på att ge våra kunder en minnesvärd upplevelse. Du har ett stort intresse för mat- och dryckeshantverk, tycker om att jobba nära dina kollegor och du är snäll. Bageri och restaurang är tätt sammanlänkade och all personal arbetar gemensamt för vårt gemensamma mål – att varje gäst ska få det lilla extra. Oavsett om du är bagare, kock, servitris eller cafébiträde hjälps vi alltid åt och tar hand om varandra.

Hos oss går det alltid snabbt från idé till handling och vi strävar alltid efter att förfina, variera och förbättra. I bageriet bakar vi surdegsbröd och söta bakverk med mjöl från närliggande kvarnar och i vår nyöppnade restaurang Solhagas kök & Salonger ger vi plats för exklusiva matupplevelser med tillhörande dryckespaket. Vi skapar alltid våra menyer, bröd och bakverk utifrån det allra bästa vi har omkring oss.

%d bloggare gillar detta: