Jobb och praktik

Just nu har vi inga lediga tjänster men det går alltid bra att skicka in en ansökan till info@solhagastenugnsbageri.se eller besöka oss på Ågatan 2 i Slöinge om du är intresserad av att jobba med oss.

Du som studerar bageri/konditori eller restaurang på gymnasienivå eller högre är välkommen att kontakta oss om praktikplats.

Solhaga som arbetsplats

Solhaga är platsen för dig som vill arbeta i en skapande miljö med varierande arbetsuppgifter där ditt största fokus ligger på att ge våra kunder en minnesvärd upplevelse. Du har ett stort intresse för mat- och dryckeshantverk, tycker om att jobba tätt med dina kollegor och du är snäll. Bageri och restaurang är tätt sammanlänkade och all personal arbetar gemensamt för vårt gemensamma mål – att varje gäst ska få det lilla extra. Oavsett om du är bagare, kock, servitris eller kafébiträde hjälps vi alltid åt och tar hand om varandra.

Hos oss går det alltid snabbt från idé till handling och vi strävar alltid efter att förfina, variera och förbättra. I bageriet bakar vi surdegsbröd och söta bakverk med mjöl från närliggande kvarnar och i vår restaurang Solhagas kök & Salonger ger vi plats för matupplevelser med bröd och spannmål i fokus. Med filosofin att ta tillvara på det vi har omkring oss skapar vi menyer, bröd och bakverk som naturen själv har varit med och skrivit.

%d bloggare gillar detta: