Jobb och praktik

Vi har nu börjat söka efter personal till sommarsäsongen, välkommen att skicka in din ansökan till hanna@solhagastenugnsbageri.se! Vi söker både bagare och butikspersonal.

Just nu söker vi ingen fast personal, men det är alltid välkommet att skicka in en spontanansökan. Du som studerar bageri/konditori eller restaurang på gymnasienivå eller högre är välkommen att kontakta oss om praktikplats.

Solhaga som arbetsplats

Solhaga är platsen för dig som vill arbeta i en skapande miljö med varierande arbetsuppgifter där ditt största fokus ligger på att ge våra kunder en minnesvärd upplevelse. Du har ett stort intresse för mat- och dryckeshantverk, tycker om att jobba tätt med dina kollegor och du är snäll.

Solhaga är platsen för dig som vill arbeta i en skapande miljö med varierande arbetsuppgifter där ditt största fokus ligger på att ge våra kunder en minnesvärd upplevelse. På Solhaga bakar vi surdegsbröd och söta bakverk med mjöl från Berte Qvarn och Limabacka kvarn. Med filosofin att ta tillvara på det vi har omkring oss och använda så lokala råvaror som möjligt, efter säsong, skapar vi tillsammans ett levande sortiment som kan variera från dag till dag. 

Här ligger också stort fokus på den personliga hållbarheten. Vi har slopat allt nattarbete och målet är att ingen ska arbeta på övertid.