Påsk i Solhaga kök & salonger

Vi har öppet lite extra under påsken! Välkomna 9-15 långfredag till och med påskdagen. Salongerna är även öppna för frukost, lunch och fika varje lördag och söndag kl 9-15 hela vårren. Vid särskilda tillfällen har vi öppet för event, fest och konferens, du är välkommen att kontakta med oss om du är intresserad av att boka.

I salongerna går det bra att välja från vår helgmeny där vi serverar salt som sött, alltid med bröd och spannmål i fokus. Vi plockar det bästa från bageri, natur och gårdarna runt omkring när vi formar våra rätter. Till detta erbjuds en levande dryckesmeny med muster, öl, vin och drinkar – alla framställda på ett hantverksmässigt och hållbart vis. På helgmenyn finns rätter som passar morgonstund såväl som den långa helglunchen. För att vara säker på att få plats för att äta från helgmenyn rekommenderar vi att boka bord.

Salongerna kommer även vara öppna för alla er som kommer förbi Solhaga för att fika. Ni beställer precis som vanligt ute i bageriet, men kan sedan ta plats inne i värmen i salongerna. För fika inomhus tar vi inte emot bokningar, utan det är endast drop in. 

Självklart är vi även öppna för förfrågningar av alla de slag. Vill du boka salongerna för fest, dop, födelsedagsfirande, fika för en större grupp eller konferens? Kontakta oss på info@solhagastenugnsbageri.se.

Event och middag

Under vinterhalvåret serverar vi kvällsmeny till privata grupper och företag. Här njuter ni av en meny med bröd, spannmål och grönt i fokus. Menyn kan bestå av tre till fem serveringar med handplockade råvaror från producenter som står oss nära. Till det erbjuder vi en levande dryckesmeny med goda viner, lokalt öl och hemgjorda alkoholfria drycker.

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att abonnera hela salongerna för en privat fest eller företagsevent. Vi utformar en meny och syr ihop ett upplägg utefter era önskemål. Skicka förfrågan till info@solhagastenugnsbageri.se

Konferens

Vill du boka salongerna för en hel- eller halvdagskonferens? Vi har utrustning som duk, projektor och wifi på plats. Har ni andra önskemål går det fint att höra av er.

Halvdagskonferens med frukost, lunch och dryck: 450 kr/person.

Heldagskonferens med frukost, lunch, eftermiddagsfika och dryck: 550 kr/person.

Om ni vill sträcka på benen under lunchtid erbjuder vi möjligheten att baka pizza inne i bageriet tillsammans med vår bagare. Ni lär er smarta knep hur man bakar ut pizza och får sedan pizzan serverad i salongerna.

Fika och samvaro

Vill du boka salongerna för begravningsfika, dopfika eller afternoon tea för ett större sällskap? Vi syr gärna ihop ett upplägg med lunch och/eller fika som passar just er. Vi erbjuder även möjligheten att boka salongen för fika och föreläsning om Solhagas resa och filosofi med ägare Sara Wennerström. Skicka gärna förfrågan till info@solhagastenugnsbageri.se så återkommer vi till dig.

Prisförslag eftermiddagsfika och dryck: 150kr/person.

Prisförslag fika med förälsning: 200kr/person

Prisförslag dopfika med lättare lunch och dryck: 275kr/person

Praktisk information

Solhaga kök och salonger är en liten hemmarestaurang med ett fåtal platser. Under ditt besök gör vi vårt allra bästa för att skapa en upplevelse värd att bära med sig. Vi välkomnar alla hem till vårt gamla vardagsrum, förutom våra fyrbenta vänner. Barn serveras samma meny som övriga gäster.

Om specialkost: Du kan boka vegetarisk meny, däremot är vi något begränsade vad gäller glutenfritt eller mjölkproteinfritt eftersom spannmål och mejeriprodukter är hörnstenar i vårt kök. Gällande andra allergier, ange detta vid bokningen eller kontakta oss om du har frågor!

Om din bokning: Om du önskar att ändra något i din bokning eller om ni skulle få förhinder är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt. Vanligtvis ber vi våra gäster att boka av senast 24 timmar innan för att vi ska ha möjlighet att ge plats till gäster på väntelistan. Vi nås alltid snabbast via telefon 0346-81 500, men det går också bra att kontakta oss via info@solhagastenugnsbageri.se.

%d bloggare gillar detta: