Solhaga kök & salonger

Vilken succé det blev när vi den här sommaren slog upp de vackra gamla dubbeldörrarna på Solhagas veranda, och bjöd våra gäster att kliva in i bagarfamiljen Wennerströms privata salonger. Det som en gång var tänkt att vara ett sommarställe blev ett bageri, och nu – en liten hemmarestaurang. Gästerna har varit lyriska, många har frågat efter en fortsättning och hur kan vi säga annat än ja?

I salongerna ger vi plats för matupplevelser med bröd och fina spannmål i huvudrollen. På scen står också våra lokala leverantörer av såväl grönt och chark som mejeri och goda drycker. Gästerna serveras en bestämd meny som naturen själv har varit med och skrivit. 

Inomhus i salongerna är åldersgränsen 12 år. Alla serveras samma meny, till samma pris. Om specialkost: Du kan boka vegetarisk meny, däremot inte glutenfri eller mjölkproteinfri eftersom spannmål och mejeriprodukter är hörnstenar i vårt kök. Gällande andra allergier, ange detta vid bokningen eller kontakta oss på info@solhagastenugnsbageri.se om du har frågor!

Långfrukost från kl 9

En fest för alla som älskar frukost, där vi serverar den ena härligheten efter den andra. Gröt, yoghurt, brödkorg, smörkavlade bakverk och dessert. I frukosten ingår bryggkaffe från Slöinge kafferosteri eller te från Bergstrands. Pris: 250 kr. Du kan även välja till ett dryckespaket med utvalda juicer för 99 kr. Efter kl 11 finns också möjligheten att dricka ett glas mousserande vin till desserten.  

Öppettider frukost
Lördag 13 november – fullbokat
Lördag 4 december – fullbokat
Lördag 11 december – fullbokat

Klicka här för att komma till bokningen! OBS! Via vårt system brukar det snabbt bli fullbokat, om du inte lyckas boka kan du skriva till info@solhagastenugnsbageri.se och ange namn, kontaktuppgifter och önskad dag så kontaktar vi dig!

Kvällsmenyn tar paus

Till våra kvällar i salongerna bakar och lagar vi en meny efter årstiden, där spannmålet är den röda tråden. Vi tar tillvara på det som finns omkring oss för tillfället, handplockat från skog, hav och producenter som står oss nära. Till det erbjuder vi en levande dryckesmeny med goda viner, lokalt öl och alkoholfria drycker.

Vår filosofi för kvällsmenyn är att endast använda de allra bästa råvarorna från våra närmaste producenter här i Susedalen. Vi går nu in i vintervila, och återkommer med nya datum när de första primörerna väntas i vår.