Sommar i Solhaga kök & salonger

FRÅN 29 JUNI TILL 13 AUGUSTI SERVERAr vi:

Långfrukost. Fyra serveringar med bland annat vinnargröten från Gröt-SM och massor av gott från bageriet. Kan bokas ända fram till kl 12 och passar även utmärkt att äta som lunch.
Tisdag-lördag med start kl 9. Går fint att boka plats, men även att droppa in.  Läs mer här.

Kvällsmeny. En helkväll med omkring åtta serveringar direkt från naturen och våra närmaste producenter, med tillhörande dryckespaket.
Tisdag-lördag med start 18.30. Plats bör bokas innan, men ring vår hovmästare på 0346-81 500 om du vill vara spontan! Ofta finns lediga platser. Läs mer här.

Pizzakväll. Pizza, snacks och drinkar. Varje måndag från kl 17 med start den 11/7, samt fredagen den 29/7. Titta in på vår instagram eller facebook för aktuell info!  Endast drop-in. Läs mer här.

Långfrukost från kl 9

En fest för alla som älskar frukost, där vi serverar den ena somriga härligheten efter den andra. Under morgonen får ni njuta av flera olika serveringar med allt från sött, salt, krispigt och krämigt. I frukosten ingår bryggkaffe från Slöinge kafferosteri eller te från Bergstrands.

Pris: 325 kr. Du kan även välja till ett dryckespaket med utvalda juicer för 99 kr. Efter kl 11 finns också möjligheten att dricka ett glas mousserande vin till desserten.  

Kvällsmeny

Välkommen till en helkväll med oss i salongerna. Med inslag av kust och hav serverar vi den ena rätten efter den andra med nyskördade grönsaker och fina spannmål i fokus. Menyn består av omkring 8 serveringar där vi tar tillvara på det som tittar fram i trädgård och skog, samt handplockar de bästa råvarorna från producenter som står oss nära. Till det erbjuder vi en levande dryckesmeny med goda viner, lokalt öl och hemgjorda alkoholfria drycker. 

Pris: 750 kr. Dryck tillkommer. 

Trädgårdsmeny

I sommar förvandlas trädgården till er lilla kvarterskrog från kl 17 varje måndag när vädret tillåter. Titta in på vår instagram eller facebook för aktuell info! 

I bageriets stenugnar bakas pizza och i trädgårdens ena hörn, i en något spartansk bar, serveras drinkar, öl, vin på glas, muster och läsk. På trädgårdsmenyn kommer det även finnas lite olika snacks och något sött för er som är sugna på något lättare. Vi tar inga bokningar, utan det är först till kvarn och kläder efter väder som gäller. Barn och hundar är hjärtligt välkomna. Vi har tyvärr ingen möjlighet att placera gäster inomhus. Varmt välkomna att titta förbi på pizza, lite snacks eller för ett glas i trädgården! 

Event

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att abonnera hela salongerna för en privat fest eller företagsevent, som kan utformas efter era önskemål. Skicka förfrågan till info@solhagastenugnsbageri.se

Praktisk information

Solhaga kök och salonger är en liten hemmarestaurang med ett fåtal platser. Under två till tre timmar gör vi vårt allra bästa för att skapa en upplevelse värd att bära med sig. Vi välkomnar alla hem till vårt gamla vardagsrum, förutom våra fyrbenta vänner. Då vi har få sittplatser i salongerna är åldersgränsen är 10 år inomhus. Barn serveras samma meny till samma kuvertpris som övriga gäster. Till barn under 10 år rekommenderar vi ett besök i vårt mysiga trädgårdskafé eller att droppa in på trädgårdsmenyn där det finns barnpizza kvällstid vid fint väder.

Om specialkost: Du kan boka vegetarisk meny, däremot inte glutenfri eller mjölkproteinfri eftersom spannmål och mejeriprodukter är hörnstenar i vårt kök. Gällande andra allergier, ange detta vid bokningen eller kontakta oss om du har frågor!

Om din bokning: Om du önskar att ändra något i din bokning eller om ni skulle få förhinder är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt. Vanligtvis ber vi våra gäster att boka av senast 24 timmar innan för att vi ska ha möjlighet att ge plats till gäster på väntelistan. Vi nås alltid snabbast via telefon 0346-81 500, men det går också bra att kontakta oss via info@solhagastenugnsbageri.se.

På grund av det rådande läget i omvärlden har vi höjt våra priser för frukost från och med 1 juni, men ni som har presentkort på menyer betalar priset som gällde då presentkortet köptes.

%d bloggare gillar detta: