Solhaga kök & salonger

I salongerna ger vi plats för matupplevelser med bröd och fina spannmål i huvudrollen. På scen står också våra lokala leverantörer av såväl grönt och chark som mejeri och goda drycker. Gästerna serveras en bestämd meny som naturen själv har varit med och skrivit. 

NYHET! Bagarlunch!

Slå dig ner i Solhagas salonger och njut av en trerätters lunch med allt från frasigt, krispigt och salt till mjukt, syrligt och sött. Vi bakar och lagar av det bästa från höstens skafferi här i Susedalen, plockat från skogen, stranden och producenter som Ugglarps Grönt, Hagarnas mejeri och Skrea ost. Pris 275 kr. Dryck tillkommer, du väljer fritt från en dryckesmeny där vi erbjuder såväl lokalt öl från Syster Sur i Ugglarp som utvalda viner, säsongens kombucha och egna juicer. Kaffe eller te till desserten ingår. 
Menyn går att få vegetarisk men inte utan gluten eller mjölkprotein. Åldersgräns i salongerna är 12 år.

Lunchen serveras kl 12-15:
Lördag 4 december – fullbokat
Lördag 11 december – fullbokat

Tisdag 28 december, lediga platser finns:
2-4 personer kl 12.45
4-5 personer kl 13.00

Onsdag 29 december, lediga platser finns:
2 personer 13.45

Torsdag 30 december, lediga platser finns:
2 personer kl 12.30
2 personer kl 12.45
4-6 personer kl 13.30

Klicka här för att komma till bokningen! OBS! Via vårt system brukar det snabbt bli fullbokat, så enklast är just nu att skriva till info@solhagastenugnsbageri.se och ange namn, telefonnummer, antal gäster och önskad dag så kontaktar vi dig!

Inomhus i salongerna är åldersgränsen 12 år. Alla serveras samma meny, till samma pris. Om specialkost: Du kan boka vegetarisk meny, däremot inte glutenfri eller mjölkproteinfri eftersom spannmål och mejeriprodukter är hörnstenar i vårt kök. Gällande andra allergier, ange detta vid bokningen eller kontakta oss på info@solhagastenugnsbageri.se om du har frågor!

Långfrukost från kl 9

En fest för alla som älskar frukost, där vi serverar den ena härligheten efter den andra. Gröt, yoghurt, brödkorg, smörkavlade bakverk och dessert. I frukosten ingår bryggkaffe från Slöinge kafferosteri eller te från Bergstrands. Pris: 250 kr. Du kan även välja till ett dryckespaket med utvalda juicer för 99 kr. Efter kl 11 finns också möjligheten att dricka ett glas mousserande vin till desserten.  

Öppettider frukost, 9-12
Lördag 4 december – fullbokat
Lördag 11 december – fullbokat

Tisdag 28 december, lediga platser finns:
4-5 personer kl 9.15
2-4 personer kl 9.30
2-4 personer kl 9.45

Onsdag 29 december, lediga platser finns:
2-4 personer kl 9.45
4-5 personer kl 10.00
4-6 personer kl 10.30

Torsdag 30 december – platser finns
4-6 personer kl 10.30
2 personer kl 10.45

Klicka här för att komma till bokningen! OBS! Via vårt system brukar det snabbt bli fullbokat, så enklast är just nu att skriva till info@solhagastenugnsbageri.se och ange namn, telefonnummer, antal gäster och önskad dag så kontaktar vi dig!

Inomhus i salongerna är åldersgränsen 12 år. Alla serveras samma meny, till samma pris. Om specialkost: Du kan boka vegetarisk meny, däremot inte glutenfri eller mjölkproteinfri eftersom spannmål och mejeriprodukter är hörnstenar i vårt kök. Gällande andra allergier, ange detta vid bokningen eller kontakta oss på info@solhagastenugnsbageri.se om du har frågor!

Kvällsmenyn tar paus

Till våra kvällar i salongerna bakar och lagar vi en meny efter årstiden, där spannmålet är den röda tråden. Vi tar tillvara på det som finns omkring oss för tillfället, handplockat från skog, hav och producenter som står oss nära. Till det erbjuder vi en levande dryckesmeny med goda viner, lokalt öl och alkoholfria drycker.

Vår filosofi för kvällsmenyn är att endast använda de allra bästa råvarorna från våra närmaste producenter här i Susedalen. Vi går nu in i vintervila, och återkommer med nya datum när de första primörerna väntas i vår.

%d bloggare gillar detta: