Höst i Solhaga kök & salonger

Höstens nyhet är att vi öppnar salongerna både lördag och söndag kl 9-15.

I salongerna går det bra att välja från vår helgmeny där vi serverar salt som sött, med favoriter från bageriet och det bästa från gårdarna runt omkring. Till detta erbjuds en levande dryckesmeny med muster, öl, vin och drinkar – alla framställda på ett hantverksmässigt och hållbart vis. På helgmenyn finns rätter som passar morgonstund såväl som den långa helglunchen. För att vara säker på att få plats för att äta från helgmenyn rekommenderar vi att boka bord.

Salongerna kommer även vara öppna för alla er som kommer förbi Solhaga för att fika. Ni beställer precis som vanligt ute i bageriet, men kan sedan ta plats inne i värmen i salongerna. För fika inomhus tar vi inte emot bokningar, utan det är endast drop in. 

Självklart är vi även öppna för förfrågningar av alla de slag. Vill du boka salongerna för fest eller fika för en större grupp? Kontakta oss på info@solhagastenugnsbageri.se.

Pizzakväll

Just nu har vi inga pizzakvällar planerade, men eftersom det varit en sådan fantastisk succé klurar vi på datum och återkommer!

Event

Kontakta oss gärna om du är intresserad av att abonnera hela salongerna för en privat fest eller företagsevent, som kan utformas efter era önskemål. Skicka förfrågan till info@solhagastenugnsbageri.se

Kvällsmeny i juletid

Kvällsmenyn tar paus fram till slutet av november, då vi återkommer med en festlig julmåltid. Hör gärna av dig redan nu om du är intresserad av att boka in en större grupp.

Här njuter du av en helkväll med oss i salongerna. Med inslag av kust och hav serverar vi den ena rätten efter den andra med säsongens grönsaker och fina spannmål i fokus. Menyn består av flera serveringar med handplockade råvaror från producenter som står oss nära. Till det erbjuder vi en levande dryckesmeny med goda viner, lokalt öl och hemgjorda alkoholfria drycker.

Praktisk information

Solhaga kök och salonger är en liten hemmarestaurang med ett fåtal platser. Under ditt besök gör vi vårt allra bästa för att skapa en upplevelse värd att bära med sig. Vi välkomnar alla hem till vårt gamla vardagsrum, förutom våra fyrbenta vänner. Barn serveras samma meny som övriga gäster.

Om specialkost: Du kan boka vegetarisk meny, däremot är vi något begränsade vad gäller glutenfritt eller mjölkproteinfritt eftersom spannmål och mejeriprodukter är hörnstenar i vårt kök. Gällande andra allergier, ange detta vid bokningen eller kontakta oss om du har frågor!

Om din bokning: Om du önskar att ändra något i din bokning eller om ni skulle få förhinder är vi tacksamma om du meddelar oss så snart som möjligt. Vanligtvis ber vi våra gäster att boka av senast 24 timmar innan för att vi ska ha möjlighet att ge plats till gäster på väntelistan. Vi nås alltid snabbast via telefon 0346-81 500, men det går också bra att kontakta oss via info@solhagastenugnsbageri.se.

<!– /wp:paragraph —
%d bloggare gillar detta: