valnot

Valnöt

Ett saftigt lantbröd med emmer och hela valnötter.

Ingredienser: Vetemjöl, vatten, vetesurdeg (vatten, vetemjöl), emmer, vetekross, valnötter, honung, salt, jäst.

Förvaras i rumstemperatur – i papperspåse eller tyg. Går fint att frysa.

En kommentar om ”Valnöt”

  1. Johnny Skrøder

    Wauhhh!
    Valnøddebrødet giver de perfekte smagsnuancer til ost…

    KH – Johnny

Lämna en kommentar

  • Öppettider

    Öppet i midsommar
    Midsommardagen 8-16

    Ordinarie öppettider
    Måndag–fredag 8-18
    Lördag–söndag 8-16 (september-maj stänger vi 14 på helgerna)
    Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-16 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
    Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse.

    Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
    Följ oss också på facebook.

    Hitta hit
    Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.