formlevain_webb

Formlevain

Levain i form – gott att rosta!

Ingredienser: Vetemjöl, vatten, levain (vetemjöl, vatten, vetsurdeg), salt.

2 kommentarer om ”Formlevain”

  1. A mi me parece muy interesante y práctico el controlar los ‘dichosos’ 404, por lo que me gustaría saber si se dispondrá de la opción de personalizar estos errores en los blog de Blgicer.Gragoas.

  2. Hej FrederikkeDu smider bare hytteosten i en sigte sÃ¥ det meste af væden ryger fra.Det skyldes at svensk hytteost er lidt mere tør end vores 😉

Lämna en kommentar

  • Öppettider

    Julhelgerna
    23 december 8–16
    24–28 december stängt
    29 december 8–18
    30 december 8–14
    31 december 8–14
    Nyårsdagen stängt

    2–4 januari som vanligt 8–18
    Trettondagsafton 5 januari 8-14
    Trettondagen stängt

    OBS! Vi stänger för renovering av butiken 8–10 januari. Vi ska måla om och göra plats för fler bord!

    11 januari – nyöppning med SEMLOR!
    Då är vi tillbaka med vanliga öppettider igen:
    Måndag–fredag 8-18
    Lördag–söndag 8-14
    Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-14 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
    Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse.

    Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
    Följ oss också på facebook.

    Hitta hit
    Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.