croissant

Croissant

Fjäderlätta, frasiga och med oanständiga mängder äkta smör. Våra handkavlade croissanter kan ätas precis som de är, eller med en god marmelad.

Ingredienser: Vetemjöl, smör, mjölk, vatten, socker, jäst, salt, ägg.

Vill du baka själv? Receptet finns här på sarabakar.se.

Lämna en kommentar

  • Öppettider

    Julhelgerna
    23 december 8–16
    24–28 december stängt
    29 december 8–18
    30 december 8–14
    31 december 8–14
    Nyårsdagen stängt

    2–4 januari som vanligt 8–18
    Trettondagsafton 5 januari 8-14
    Trettondagen stängt

    OBS! Vi stänger för renovering av butiken 8–10 januari. Vi ska måla om och göra plats för fler bord!

    11 januari – nyöppning med SEMLOR!
    Då är vi tillbaka med vanliga öppettider igen:
    Måndag–fredag 8-18
    Lördag–söndag 8-14
    Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-14 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
    Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse.

    Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
    Följ oss också på facebook.

    Hitta hit
    Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.