levainstro

Ax till smula

Vi fortsätter resan mot ett minimalt svinn, därför levererar vi nu endast till Borgmästargården Kafé & Konditori i Falkenberg.

Det här året fortsätter vi vår resa mot ett minimalt matsvinn. Och ju färre ställen vi kör till, desto mindre blir svinnet.

Därför kommer vårt bröd bara att finnas på Solhaga i Slöinge, och på Borgmästargården i Falkenberg. Vi satsar mer på att ta tillvara allt och fokusera på att ge er det bästa vi kan tillsammans med alla våra vänner i matkollektivet Falkenberg. Att vara värda en resa. På Solhaga betyder det också att vi kan förlänga våra öppettider till klockan 16 på helgerna (från och med 1 maj).

Stort tack till alla er som varit våra trogna stamkunder på ICA. Till Dick, Anneli och Erik på Ica Skrea Strand, och till Martin och Fredrik på Ica Kvantum. För att vi fått ta plats i era hyllor, och för att ni tycker att det är viktigt att lyfta oss små lokala producenter.

Läs mer på sarabakar.se om vilka satsningar vi kommer att göra istället! Snart kommer till exempel vår nya brödkvarn. Med den kan vi mala allt bröd som blir över till olika sorters lyxiga ströbröd.

Här på vår hemsida kommer du att hitta massor av tips och recept på hur du kan ta tillvara alla näringsrika och välsmakande skalkar och smulor som blir över därhemma. Och har du några tips att dela med dig av, skriv till info@solhagastenugnsbageri.se!

Lämna en kommentar

 • Öppettider

  Öppettider
  Måndag–fredag 8-18
  Lördag–söndag 8-16

  Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-16 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
  Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse. Om du ska hämta en beställning och det är lång kö, ring på klockan vid fönstret så ska vi försöka hjälpa till så snabbt vi kan.

  Vill du sitta och fika inomhus rekommenderar vi varmt att du bokar bord, eftersom vi har få platser i butiken.

  För dig som är funktionshindrad finns en ramp vi kan plocka fram vid behov, samt ett större WC i gårdshuset på förfrågan.

  Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
  Följ oss också på facebook.

  Hitta hit
  Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.