levainstro

Rädda brödet!

Vi fortsätter resan mot ett minimalt svinn, därför levererar vi nu endast till Borgmästargården Kafé & Konditori i Falkenberg. Här hittar du tips och recept på vad du kan göra med gårdagens bröd och bullar!

Det här året fortsätter vi vår resa mot ett minimalt matsvinn. Och ju färre ställen vi kör till, desto mindre blir svinnet. Därför finns vårt bröd inte längre på ICA, utan nu bara på Solhaga i Slöinge, och på Borgmästargården i Falkenberg. Vi satsar mer på att jobba från ax till smula och ta tillvara på allt.

En del av det bröd som blir över skänks till välgörenhet. Annat torkas och mals till lyxigt och välsmakande ströbröd i vår nya brödkvarn. Gårdagens bröd och bullar är en skatt, och vi vill också berätta för er som köper brödet vad ni kan göra med kanter som blivit aningens för torra att äta till frukost.

Titta in på bloggen Sara bakar, här hittar du recept under kategorin “Ta tillvara”,

Och har du några tips att dela med dig av, skriv till info@solhagastenugnsbageri.se!

Lämna en kommentar

 • Öppettider

  Öppettider
  Måndag–fredag 8-18
  Lördag–söndag 8-16

  Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-16 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
  Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse. Om du ska hämta en beställning och det är lång kö, ring på klockan vid fönstret så ska vi försöka hjälpa till så snabbt vi kan.

  Vill du sitta och fika inomhus rekommenderar vi varmt att du bokar bord, eftersom vi har få platser i butiken.

  För dig som är funktionshindrad finns en ramp vi kan plocka fram vid behov, samt ett större WC i gårdshuset på förfrågan.

  Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
  Följ oss också på facebook.

  Hitta hit
  Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.