pizzabak

Kurs & konferens

konferens_5102

Under högsäsong maj–september har vi paus i kurs- och konferensverksamheten.

MÖTE & KONFERENS PÅ SOLHAGA

I vårt nybyggda gårdshus finns en lokal för det lilla mötet eller konferensen för upp till tio personer. Vi tar emot bokningar under lågsäsong, september–maj.

Kombinera gärna med en aktivitet i bageriet. Vi kan erbjuda allt från ett kortare studiebesök eller pizzabak till bakkurser på upp till fyra timmar. Fråga oss så ordnar vi något som passar er! Lokalen är utrustad med wifi, högtalare, projektor och whiteboard.

Kontaktperson: Nelli Amnebjer, info@solhagastenugnsbageri.se.

Bilden ovan är från april 2015. Ledningsgruppen från Tomal i Vessigebro bakar lunchpizza med våra bästa lokala råvaror. 

KONFERENS MED PIZZABAK
För våra konferensgäster finns möjlighet att baka pizza i stenugn med de allra godaste lokala ingredienserna. Pizzabaket tar ungefär en halvtimma, ni sitter sedan i gårdshuset och njuter av måltiden.

KURSER 2018 – BLI EN BÄTTRE HEMMABAGARE

Vår grundkurs Bli en bättre hemmabagare har verkligen blivit en stor succé. Hittills har mer än tusen nöjda kursdeltagare Solhaga med massor av inspiration och fyllda brödpåsar. Just nu har vi paus i kursverksamheten, men du kan anmäla ditt intresse för kommande kurser till info@solhagastenugnsbageri.se. Det blir nya datum tidigast hösten 2018.

OM KURSEN

Kurslängd: 3-4 timmar.
Pris: 850 kr.

Syftet är att du som inte har någon erfarenhet ska lära dig knepen som gör att du kan baka gott bröd hemma, och att du som redan bakar med surdeg får hjälp att komma vidare. Inga förkunskaper krävs, och det enda du behöver ha med dig är ett förkläde. Kursen fungerar fint för både nybörjare och mer erfarna hemmabagare.

Vi börjar kursen med kaffe/te och en rejäl macka/fika. Därefter går vi igenom utrustning, surdegar, degblandning, snittning, avbak och uppslagning av bröd. Bröd, surdeg och ett litet kompendium med recept och sammanfattning av kursen får du med dig hem i bagaget. Dessutom har du 20% rabatt på alla bakprylar i butiken, så som mjöl, baksten, snittknivar, etc.

 • Öppettider

  Öppettider
  Måndag–fredag 8-18
  Lördag–söndag 8-16

  Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-16 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
  Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse. Om du ska hämta en beställning och det är lång kö, ring på klockan vid fönstret så ska vi försöka hjälpa till så snabbt vi kan.

  Vill du sitta och fika inomhus rekommenderar vi varmt att du bokar bord, eftersom vi har få platser i butiken.

  För dig som är funktionshindrad finns en ramp vi kan plocka fram vid behov, samt ett större WC i gårdshuset på förfrågan.

  Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
  Följ oss också på facebook.

  Hitta hit
  Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.