pizzabak

Kurs & konferens

konferens_5102MÖTE & KONFERENS PÅ SOLHAGA

I vårt nybyggda gårdshus finns en lokal för det lilla mötet eller konferensen för upp till tio personer. Vi tar emot bokningar under lågsäsong, september–maj.

Kombinera gärna med en aktivitet i bageriet. Vi kan erbjuda allt från ett kortare studiebesök eller pizzabak till bakkurser på upp till fyra timmar. Fråga oss så ordnar vi något som passar er! Lokalen är utrustad med wifi, högtalare, projektor och whiteboard.

Kontaktperson: Nelli Amnebjer, info@solhagastenugnsbageri.se.

Bilden ovan är från april 2015. Ledningsgruppen från Tomal i Vessigebro bakar lunchpizza med våra bästa lokala råvaror. 

PIZZABAK
Baka pizza i stenugn med de allra godaste lokala ingredienserna. Vi tar emot grupper på 6–10 personer. Ring bageriet för bokning 0738-55 11 22. Pizzabaket tar ungefär en halvtimma, ni sitter sedan i gårdshuset och njuter av måltiden. Vi kan ta emot er mellan kl 11.30 och 14.00 alla dagar, eller från kl 16.0o. Alkoholfri dryck, samt kaffe och brownie till dessert ingår i priset som är 350 kr person under våra öppettider. För kvällsarrangemang – fråga oss så ska vi se vad vi kan ordna!

KURSER 2018 – BLI EN BÄTTRE HEMMABAGARE

Vår grundkurs Bli en bättre hemmabagare har verkligen blivit en stor succé. Hittills har mer än tusen nöjda kursdeltagare Solhaga med massor av inspiration och fyllda brödpåsar. Just nu har vi paus i kursverksamheten, men du kan anmäla ditt intresse för kommande kurser till info@solhagastenugnsbageri.se. Troligtvis blir det nya tillfällen i vår, vi återkommer med information så snart vi har satt datum.

OM KURSEN

Kurslängd: 3-4 timmar.
Pris: 850 kr.

Syftet är att du som inte har någon erfarenhet ska lära dig knepen som gör att du kan baka gott bröd hemma, och att du som redan bakar med surdeg får hjälp att komma vidare. Inga förkunskaper krävs, och det enda du behöver ha med dig är ett förkläde. Kursen fungerar fint för både nybörjare och mer erfarna hemmabagare.

Vi börjar kursen med kaffe/te och en rejäl macka/fika. Därefter går vi igenom utrustning, surdegar, degblandning, snittning, avbak och uppslagning av bröd. Bröd, surdeg och ett litet kompendium med recept och sammanfattning av kursen får du med dig hem i bagaget. Dessutom har du 20% rabatt på alla bakprylar i butiken, så som mjöl, baksten, snittknivar, etc.

 • Öppettider

  Öppet
  Måndag–fredag 8-18
  Lördag–söndag 8-14
  Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-14 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
  Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse.

  Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
  Följ oss också på facebook.

  Hitta hit
  Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.