reserverat

Boka bord

För dig som vill vara säker på att få en plats inomhus eller på verandan vid kallt väder, ring oss och boka på 0738-55 11 22!

Vi har gjort vårt bästa för att så många som möjligt ska kunna sitta och fika i vår lilla butik, men antalet platser är tyvärr begränsat till ungefär tolv personer. Därför kan det vara en god idé att höra av sig till oss om du planerar att komma hit. Ring på 0738-55 11 22 eller skriv till info@solhagastenugnsbageri.se.

OBS! Om du vill beställa bord med kort varsel är telefon det säkraste sättet att nå oss, det är inte alltid vi kollar mejl under dagen!

En kommentar om ”Boka bord”

 1. Louise walter

  Hej!
  Jag skulle vilja boka bord till på söndag (14 oktober) 08:00, för 2 personer!
  Önskar er en trevlig dag.
  Med vänlig hälsning, Louise.

Lämna en kommentar

 • Öppettider

  Öppettider
  Måndag–fredag 8-18
  Lördag–söndag 8-16

  Helgdagar (röda) har vi oftast öppet 8-16 oavsett vilken veckodag det är, men kolla alltid för säkerhets skull.
  Beställningar kan hämtas tidigare enligt överenskommelse. Om du ska hämta en beställning och det är lång kö, ring på klockan vid fönstret så ska vi försöka hjälpa till så snabbt vi kan.

  Vill du sitta och fika inomhus rekommenderar vi varmt att du bokar bord, eftersom vi har få platser i butiken.

  För dig som är funktionshindrad finns en ramp vi kan plocka fram vid behov, samt ett större WC i gårdshuset på förfrågan.

  Du når oss på 0738-55 11 22 eller info@solhagastenugnsbageri.se
  Följ oss också på facebook.

  Hitta hit
  Avfart 48 Slöinge på E6. Kör mot centrum och följ Järnvägsgatan ända till slutet. Sväng höger in på Ågatan. Karta finns här.